Det er en grunn til at mer enn 6000 norske bedrifter får sin lønn ført med et lønnssystem fra Hogia Lønn!

Her har du eksempel på noen av alle de fornøyde brukere og hvorfor de velger HogiaLønn:


  ”HogiaLønn er ukomplisert,  rimelig og praktisk lagt opp”

Ellen Holter har hatt ansvar for regnskapet i Toms Transport og Budtjeneste AS de siste 10 åra, og forteller at det å sette seg inn i datasystemet til Hogia Lønn AS var akkurat så enkelt og rasjonelt som de hadde håpet på de for mange år siden kontaktet firmaet. - I utgangspunktet var tilbudet fristende på grunn av deres prisnivå, og det tok ikke lange tiden å sette seg inn i deres opplegg. Jeg har jobbet med regnskap storparten av mitt voksne liv, så det tok ikke en dag engang å få tak i rutinene. Og siden har opplegget vært til glede for vårt regnskapsarbeid. Firmaet er også flinke på support de gangene vi tar kontakt med dem. Rask reaksjon, greie svar og kontakten har vær stabil og god hele tiden, forteller Ellen Holter.   Aleneansvarlig for regnskapet Toms Transport og Budtjeneste AS holder til i Oslo og de har en annen avdeling i Trondheim. I Oslo har firmaet over 100 vare- og lastebiler, og regnskapsmessig er det nærmere 150 ulike bedrifter som kjører for dem, og her må de følge opp når det gjelder regnskapsmessige forhold.

Jeg er alene om regnskapsarbeidet i firmaet vårt, og registrerer at Hogia Lønn AS er flinke til å gi oss alle oppdateringer når de har nye ting som kan være nyttige for oss. Ingen tvil om at hele opplegget er brukervennlig, så vi er veldig godt fornøyd, sier Holter .Asbjørn H. Johansen, regnskapsfører "Man behøver ikke være noen ekspert.

Programmet og programleverandøren setter en oppgående amatør i stand til å levere et profesjonelt resultat."

Jeg har vært Hogiabruker siden 1993 og jeg bruker nå, for meg, 3. generasjon Hogia lønnsprogram, Nye HogiaLønn. Alle data ble på en enkel måte konvertert over i det nye programmet.

 

Det er flere grunner til at jeg har valgt å holde meg til Hogia.

Jeg nevner:
- Enkel og brukervennlig føringsrutine
- Tydelige og klare rapporter
- Forbilledlig support
- Jeg føler trygghet

Rutiner som benyttes bare en gang i året kan gå i glemmeboken. Hogia sender deg uoppfordret gjennomgang av rutinene ved hvert årsskifte.

Nye skattetabeller kommer automatisk.

Når myndighetene kommer med endringer tar Hogia seg av det og sender ut oppdatering av programmet.

Man behøver ikke være noen ekspert. Programmet og programleverandøren setter en oppgående amatør i stand til å levere et profesjonelt resultat.

Konklusjon: Fornøyd bruker med fornøyde oppdragsgivere!"HogiaLønn liker jeg vel best fordi det er enkelt. Enkelt og greit. ;)
Ikke stort mere å si om den saken.
Ikke noe å utsette på kundeservicen heller.

Sier daglig leder i firmaet TM Service Team Ltd , Jan Terje Skjetne.

Jan Terje Skjetne

 "Jeg var imponert over at jeg i løpet av 30 sekunder åpnet programmet, hadde ferdig terminoppgave til kemner, og sendte den som e-post."

Knut Winger, Kurbadet Legesenter .


"Av alle dataprogrammer jeg har er det ingen som fungerer bedre enn Hogia!

Raskt og "to the point" - med stor tålmodighet overfor sånne som meg som ikke jobber med lønn daglig.

KORT SAGT: TERNINGKAST 6, FOR IKKE Å SI 7!"

Uttaler Øivind Sanden i Kampenes Blomster AS .


”Vi er veldig tilfreds med Hogia Lønn”  

Anita Kaus jobber med lønning og fakturering hos Fåvang Varetaxi i Oppland , og hun er svært godt fornøyd med datasystemet Hogia Lønn AS har levert. - Jeg startet med dette dataopplegget for nærmere 10 år siden, og det Windows-baserte programmet var vært enkelt å sette seg inn i og det har fungert til vår fulle tilfredshet i alle år. Jeg har jobbet i flere andre firmaer med lønn og fakturering, og dette systemet er veldig kurant. Her får vi hjelp hvis vi skulle trenge det via Hogia Lønn, men stort sett går denne jobben helt smertefritt, sier Anita Kaus. Firmaet driver varetaxi med 18 biler, fra mindre varebiler til semitrailer, og de aller fleste bilene eies av firmaet. Stort sett driver man stykkgodskjøring mellom Oslo og Gudbrandsdal.

Anita Kaus fra Fåvang Varetaxi AS"Nyhetsbrevene fra Hogia Lønn setter jeg veldig stor pris på. Informasjonen er både praktisk og nyttig for meg som ikke jobber med lønn til daglig."

Sier Roy Engevold, lønningsansvarlig i Engevolds Transport .