KONSULENT

       
   

Kom i gang Web 

Kom i gang er en onlinegjennomgang av HogiaLønn og henvender seg i første omgang til nye brukere som vil komme i gang med en gang. Vi kobler oss på din pc ved hjelp av fjernstyring og går igjennom de viktigste funksjonene. Du har kontakt med oss på telefon og kan stille spørsmål direkte. Gjennomgangen tar ca 1 time.

Pris: Kr. 990,-  

Les mer / Bestill »


 
       
   

Grunnkurs HogiaLønn

KURSET for deg som er ny bruker av HogiaLønn eller ønsker å lære mer om hvordan du kan utnytte programmet bedre. Du får en grundig teoretisk og praktisk gjennomgang av programmet. Vi oppretter firma og ansatte, og går gjennom registrenes muligheter. Vi lager lønninger og tar ut de mest vanlig rapportene både på skjerm, papir og fil som du har bruk for.

Pris: Kr. 3 100,-  

Les mer / Bestill »


 
       
   

Feriepengekurs i HogiaLønn

Kurset er både for deg som har vært gjenomm feriepengeutbetaling i HogiaLønn tidligere år, samt til deg som skal gjøre feriepengeutbetaling for første gang. Kurset består av praktiske øvelser blandet med teori.

Pris Kr. 1.900,-

Les mer / Bestill »


 
       
   

Årsoppgjør i HogiaLønn

Kurset for deg som er bruker av HogiaLønn og som ønsker å være godt forberedt både på selve innberetningen av årets lønn samt hvordan begynne på nytt år på en enkel og smidig måte. Lær også hvordan du kan føre lønn på begge år samtidig. Du får en grundig teoretisk og praktisk gjennomgang av årsoppgjøret. Går igjennom alle muligheter for korrigeringer, samt hvordan legge inn fordeler m.m.

Pris: 2.500,-

Les mer / Bestill »