Ajour og HogiaLønn

Ajour Data AS har levert økonomisystemer for småbedrifter i over 10 år. Med over 3000 installasjoner på landsbasis er selskapet blant de mest erfarne i bransjen. Produktene er kjent for sin kvalitet og brukervennlighet til lave priser, noe som gjenspeiles vet at programmene ved flere anledninger er kåret til ”best i test” i bransjeblader.

Vi ønsker å tilby markedet et rimelig alternativ til de store og dyre leverandørene av økonomisystemer. Samarbeidet med Hogia Lønn bidrar til at småbedriftene nå kan få et komplett økonomisystem med lønn inkludert, til en pris ingen andre aktører på markedet kan levere, uttaler Vidar Johannessen i Ajour Data.

Det finnes i dag ca 100.000 bedrifter som har opp til 5 ansatte. Det antas at bare ¼ av bedriftene benytter seg av et lønnssystem for sin lønnshåndtering. Behovet for lønnsadministrativ bistand er imidlertid tilstede, spesielt ved årsskiftet og ved utbetalinger av feriepenger.

- Med dagens lavkonjunktur og et stort fokus på kostnader, så er det viktigere enn noen gang å kunne tilby prisgunstige løsninger som er tilpasset småbedriftenes behov. Samarbeidet med Ajour vil bidra til at merkenavnet ”Hogia” blir mer synlig i det norske markedet. Vårt mål er å være blant de ledende leverandørene av lønnsystemer til smb markedet (små og mellomstore bedrifter), og dette samarbeidet vil bidra til det. Dette er en meget god totalløsning til en svært gunstig pris, avslutter forhandleransvarlig i Hogia Lønn.

Produktene vil bli distribuert gjennom Ajour`s hjemmesider og forhandlernettverk.

Mer info »